Onderteken onze petitie om de landen van de Visegrád-groep te ondersteunen

Het 'migrantenquotum'-systeem dat de Europese Commissie in september 2015 oplegde, voorzag in de opgelegde hervestiging van minstens 120.000 migranten in alle EU-lidstaten.

De EVP en de S&D - de christendemocratische en socialistische groepen in het Europees Parlement - hebben hand in hand voor deze verplichte verdeling gestemd!

De landen van de Visegrád-groep, waarvan de meerderheid van de burgers tegen de massale komst van nieuwe migranten is, hebben zich tegen deze quota verenigd. Als reactie heeft de Europese Commissie de Tsjechische Republiek, Hongarije en Polen voor het Europees Hof van Justitie (HvJEU) gedaagd wegens de "niet-naleving van hun wettelijke verplichting" bij de hervestiging van grote groepen migranten.

Op woensdag 15 mei 2019 vond een eerste hoorzitting plaats voor het Hof van Justitie van de Europese Unie (HvJEU) in Luxemburg.

Omdat geen enkel land gedwongen zou moeten worden om migranten te accepteren tegen de wil van zijn bevolking, heeft de Beweging voor een Europa van Naties en Vrijheid besloten een grote petitie - op Europese schaal – op te starten ter ondersteuning van de Hongaarse, Poolse en Tsjechische regeringen.  

Als u samen met ons meent dat het niet de Brusselse technocraten zijn die ons immigratiebeleid moeten bepalen en de opvang van migranten moeten opleggen: onderteken dan onze petitie! We hebben in totaal 100 000 handtekeningen nodig.

 

Door op de onderstaande knop te klikken, gaat u akkoord met alle algemene voorwaarden en gaat u akkoord met het ontvangen van updates van ons.

278

van 100,000 handtekeningen

Wil je tekenen?