Stop de toetreding van Turkije tot de EU - Teken hier onze petitie!

Turkije in de Europese Unie

 

Men wil een Europees Turkije, men zal een Turks Europa krijgen!

Turkije is een van zijn buurlanden militair binnengevallen en heeft zo het vuur aan de lont gestoken in de hele regio.

Dit moorddadige offensief, gelanceerd door president Recep Tayyip Erdogan op Syrisch grondgebied, is bijzonder weerzinwekkend. Vooral omdat het zich richt tegen de Koerdische bevolking en Koerdische strijders, regionale krachten die met moed en zelfopoffering rechtstreeks tegen het islamitisch barbarisme hebben gevochten.

Wat zich nu afspeelt in het noorden van Syrië is wellicht het hoogtepunt van alle gekte en wandaden van het Erdogan-regime en opnieuw een bewijs dat Turkije op vele vlakken een onbetrouwbare partner is.

En toch is een mogelijke toetreding van Turkije tot de Europese Unie nog steeds niet van tafel geveegd.

 

Dramatische gevolgen voor Europa

De toetreding van Turkije tot de Europese Unie zou dramatische gevolgen hebben voor alle Europese volkeren.

Demografisch gezien zou de vrijheid om zich te vestigen zich vertalen in een duizelingwekkende versnelling van immigratie in heel Europa, die zware gevolgen voor onze arbeidsmarkt en onze sociale zekerheid zou veroorzaken. We kunnen ons bijvoorbeeld bij een Turkse toetreding de gevolgen van de toepassing van de detacheringsrichtlijn op sectoren als de bouw, transport, verwerkende nijverheid, enz. absoluut niet voorstellen.

Er is overigens nu reeds een feitelijke geldstroom naar Turkije. Enkele cijfers: Turkije ontving minstens pre-toetredingssteun van 4,5 miljard euro voor 2014/2020 en hetzelfde bedrag voor de periode 2007/2013. De Europese Investeringsbank heeft de Turken sinds 2010 16 miljard euro geleend. En vergeet niet de zogenaamde Turkije-deal van 6 miljard euro voor de opvang van illegale migranten! Illegalen en migranten die president Erdogan nu dreigt op Europa los te laten!

Met de toetreding van Turkije in de Europese Unie zou het land ook een aanzienlijk deel van de Europese landbouwsubsidies, regionale en economische hulp (ELFPO, EFRO, ESF, ...) opslorpen, gezien het demografische gewicht en de economische en sociale kenmerken van het land.

 

Verdere islamisering

Turkije in de Europese Unie betekent ook de verdere islamisering van ons continent. Financiële stromen naar islamitische structuren, financiering van de bouw van moskeeën, de oprichting van Koranscholen, fenomenen die we bijvoorbeeld vandaag reeds in Vlaanderen vaststellen, zouden alleen maar toenemen.

Erdogan drong er tijdens zijn vele reizen in Europa op aan dat de Turkse diaspora ‘nooit zou integreren’, waarbij integratie in zijn ogen een ‘misdaad tegen de menselijkheid’ is...

Zijn voorganger en mentor, Necmettin Erbakan, liet reeds in 1989 op bezoek in het Nederlandse Arnhem op een niet mis te verstane wijze in zijn kaarten kijken: “De Europeanen zijn ziek. Wij beschikken over het medicijn. Heel Europa wordt islamitisch.

Tot slot zou Turkije in de Europese Unie de Europese landen meesleuren in het Koerdische conflict of het Syrische conflict.

 

Het toetredingsproces definitief stoppen

Turkije is geen Europees land en zal het ook nooit zijn. Turkije maakt deel uit van de islamitische beschavingsgemeenschap en is zeker geen democratie naar Europees model. Ook sociaal-economisch valt het land niet in te passen in de Europese Unie.

Het toetredingsproces moet daarom eindelijk en definitief stopgezet worden. En niet voorlopig ‘bevrozen’, want dat is echt bedrog.

De Europese Unie moet uit de dubbelzinnigheid treden. De EU-leiders kunnen Erdogan geen dictator noemen terwijl ze het toetredingsproces voortzetten.

Tegen diegenen die Turkije nog steeds tegen elke prijs naar de Europese Unie willen brengen, zeggen we: u wilt een Europees Turkije, maar u zal een Turks Europa krijgen!

Steun mee ons verzet tegen de Turkse toetreding en teken en verspreid onze petitie!

 

Door op de onderstaande knop te klikken, gaat u akkoord met alle algemene voorwaarden en bent u bereid om nieuws te ontvangen van ons.

1,300

van 2,000 handtekeningen

Wil je tekenen?